2013. március 3., vasárnap

15.rész-a cikk és Louis kirohanása

Jujj nálatok is jó idő van?*-* ^^ Imádom a tavaszt. Na de nem húzom az időtöket. Bocsánat, hogy eddig nem jelentkeztem, de huhh. Legyen annyi elég, hogy nem csak én vagyok összetörve hanem a barátaim is:')ha értitek:| A blog marad, de mivel eddig 32-en szavaztatok arra, hogy maradjon ezért elvárom a hasonló mennyiségű tetszikeket is a részre!!


-Végünk van.-suttogtam.
-Inkább olvassuk el a cikket.-ajánlotta Niall. Én bólintottam és a linkre kattintottam, ami már másodpercek múlva már a cikket olvastuk.
Újabb áldozata van a "vörös hajú démonnak" új áldozata van?
Néhány hete olvashattak arról, hogy a One Direction egyik tagjával, Louis Tomlinsonnal látták együtt, sőt még egy képet is kaptunk ahol éppen a lány szobájában ölelkeztek. Vajon Miatta szakított a Tomlinson fiú Eleanor Calderrel? Az alábbi infókon kívül még egy nevet is kaptunk, ami a lányt illeti: April Kimpton. Nem rég viszont egy újabb képet kaptunk ahol már a híres fiú banda másik tagjával kerül közeli helyzetbe, Niall Horann-el. Vajon a csók csak egy apró félreértés volt, vagy a két fiatal között van valami?
Eközben Louis idegesen elviharzott mellettünk. Percekig sokkoltan álltunk Niallal, amint a fiúk ezt észre vették odajöttek és kikapták a telefont a kezemből és olvasni kezdték. Mikor végeztek kérdőn néztek rám.
-Ez mégis mi a fene?-emelte fel a hangját Harry.
-És mi történt Louval?-kérdezte Liam nyugodtabban.
-Szerintem ezt ne itt beszéljük meg.-suttogtam lehajtott fejjel. Mindenki összeszedte a cuccát és visszaindultunk a nyaralóhoz. Niallal hátul kullogtunk.
-Kitől jött az az üzenet és milyen videóról beszélt?-szegezte nekem a kérdést Nialler.
-Nem mondhatom el.-zártam le a témát és előre siettem.

**

-Sajnálom, az én hibám.-ültem le lehajtott fejjel a kanapéra.
-Az én hibám. Nem kellett volna nyilvánosan.-állt védelmemre Niall.
-Te mondtad, nem én.-tette maga elé Zayn védekezően a kezeit.
-Én felmegyek és megnézem Louist.-álltam fel villámgyorsan. Felálltam és a közös szobánkba indultam. Kopogás nélkül bementem ahol a fiú éppen a laptopján nyomkodott valamit. Nem nézett fel csak írt tovább. Csendben leültem mellé, elővettem a telefonomat, beléptem a cikkbe és a laptop billentyűire fektettem a készülékemet. Ő csendben végigpörgette a cikket, majd vissza adta nekem a telefont. Tíz percig bírhattam a kínos csendet, majd előszedtem a pénztárcámat és az egyik legközelebbi újságoshoz mentem, ahol két doboz cigarettát és egy öngyújtót vettem. A hazafelé tartó úton elszívtam néhány szálat.
**

Egész este nem beszéltünk egymással. Jobbnak láttam, ha meg sem szólalok. Reggel a fiúk elmentek interjúra és kajáért, míg én a kádban áztattam magamat. Nagyon fájt, hogy Louis ennyire berágott ránk, de nem tudom, hogy miért. A kád szélén heverő telefonomon megnéztem az időt, de a szemem megakadt a háttérképemen. Egy boldog család volt rajta. A mi 3 fős boldog családunk, ami mára már csak 2 fős. Idegesen megtörölköztem, felöltöztem és a szobánkba mentem. A bőröndömből előhúztam a borotvapengémet és a lábaimon lassan csíkokat kezdtem húzni, amiből illedelmesen törtek elő a vörös foltok.
Miután letörölgettem a vért a lábamról átcseréltem rövidnadrágomat egy hosszú cső farmerre. A fiúkat vártam, miközben a nappaliban lévő tv-t bámultam. Liamék néhány óra múlva meg is érkeztek. Ebéd után újra felvetették az ötletet, hogy menjünk el újra a titkos helyünkre. Már éppen mentem volna öltözni mikor eszembe jutottak a vágások. Ügyesen azt hazudtam, hogy fáradt vagyok és elmegyek lepihenni. Megvártam míg a többiek, majd átcseréltem a gatyámat egy sima melegítő rövid gatyára, mivel a házban már lehetett 35 fok. Leültem az ágyra és gondolkozni kezdtem. Percek múlva kicsapódott az ajtó és én gyorsan magamra rántottam a takarót.
-Miért vagy betakarózva?-húzta fel a szemét Louis. Biztos hozzám beszél?
-Fázok.-rántottam vállat. Louis odajött és lassan lehúzta a rólam a takarót. Ahogy meglátta a vágásokat végig húzta rajtuk az ujjait és percekig szótlanul ott térdelt az ágy mellett.
-Miért csinálod ezt magaddal?
-Mert inkább itt fájjon mint bent.
Ő csak csendesen átölelt.
-Louis mért rohantál el úgy?-szegeztem neki a kérdést. percekig nem válaszolt.-kérdeztem valamit.
-Mert szeretlek.-suttogta lassan. Abban a pillanatban átfutott az agyamon: Niall vagy Louis? Louis vagy Niall?Néhány percig gondolkoztam. Végül döntésre jutottam. A fiú nyakába ugrottam, aki akaratlanul is keresztbe eldőlt az ágyba. Átvetettem a lábamat a csípőjén és előre dőltem, majd egy csókot nyomtam az ajkaira. Louis erősen a fenekembe markolt és fordított a helyzetünkön, végül a ruhák a maguk sorrendjében kötöttek ki a földön.

Késő este Harry visítására ébredtünk fel.
-Békülőőős.-ordított Hazz, de A takarót magamra tekerve odafutottam hozzá és befogtam a száját. Viszont csak akkor vettem észre, hogy Louis full meztelenül feküdt az ágyon. Niall szomorú arccal állt, meg az ajtóban, majd csalódottan távozott.

20 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett :) Csak így tovább. :)

    VálaszTörlés
  2. hú de jó hogy nem hagytad abba...:Dnagyon nagyon jó lett:)

    VálaszTörlés
  3. Ne tudd meg hogy az ilyen részeknél mi játszódik le az én kis perverz fejemben. :DD
    Ezt a blogot akartad abbahagyni? Hát hova gondolsz? EZ A LEGESLEGJOBB BLOG!!! <3

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett! Várom a kövit. *-*

    VálaszTörlés
  5. "-Békülőőős.-ordított Hazz"
    10 perce ezen röhögök xDD Nagyon nagyon jó lett!!! *-*

    VálaszTörlés
  6. Egyszerűen imádom nagyon jó nem lehet megunni!!!! Hazza bekiabálása volt a legjobb!!! :D

    VálaszTörlés
  7. Nagyon joo !!! :)))
    Siess a kövivel !!! *.*

    VálaszTörlés
  8. nagyon jó lett siess!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés