2013. február 16., szombat

13.rész-ki lesz a következő?

Az előző részekre alig kaptam komit, szavazást, kevesen nézték meg. 1 követőt vesztettem. Mit csinálok rosszul? Akkor kezdjük újra a komi határt? :s A következő részt akkor rakom ki, hogyha erre a részre összehoztok nekem 10 komit és 15 szavazást. Bocsi.



**

Miután megmutattam Loui szobáját, elmentem fürödni. Hosszú, vörös hajam lágyan hullott rá a még nedves bőrömre. Akád melletti mosdókagyló széleire kitámasztottam a kezeimet és a tükörbe nézve gondolkoztam. Miért pont én? Miért pont az én életemet keserítette meg? Miért pont anyunak kellett bűnhődnie? Mit követtem el?

Nem tudom mennyit gondolkozhattam, de egyszer csak arra eszméltem fel, hogy valaki az ajtón dörömböl. A magamra csavart törölközőt egy kicsit megigazítottam és az ajtót résniyre nyitottam.
-Louis lélegezz. Ki-be, Ki-be. Élek még.-magyaráztam lassan.
-Megnyugodtam. Öltözz át és gyere ki vacsorázni.- csukta be az ajtót. Követtem Louis utasítását, majd mikor végeztem kiugráltam a konyhába.

**

Az ágyamban feküdtem szótlanul, mikor a szoba ajtóm kinyílt és Louis mászott be rajta.
-Mi kéne ha volna?-ültem fel mosolyogva, bár ezt sötétben nem láthatta.
-Nem tudok aludni, gondoltam beszélgethetnénk.-huppant le az ágyam szélére. Bólintottam egyet és a jól bevált módszert használtam: bólogatni és mindenre egy aha-t vágni. Louis nagyban beszélt, miközben én bólogattam és néha benyögtem egy két szót.-April.-bökte meg a kezemet.
-Igen?-fordultam felé.
-Nem is figyelsz rám. Hogy vagy? Mármint. Érted.-motyogta maga elé.
-Jól vagyok.-rántottam vállat, miközben csak a világból való távozáson járt az agyam.
-Rosszul hazudsz.-szorította meg a kezemet.
-Van itthon még valami kaja?-álltam fel, terelve a témát. A konyhába lévő polcról leemeltem egy ropis zacskót és vissza ültem Louis mellé.

A ropit rágcsálva beszélgettük végig az estét.

**

Reggel kómásan zuhanyoztam le, míg Louis édesen szunyókált az ágyamban. Lassan összeszedtem magamat és a temetőbe mentem. Lassan lépegettem a havas utakon, míg egy fekete rácsos kerítéshez nem értem.  Besétáltam a bejárathoz és a már -sajnos- jól ismert sírt kezdtem keresni, amit hamar meg is találtam. 20 percig ülhettem előtte, mikor megszólalt a telefonom. Felálltam a sír előtt lévő székről és körbe körbe kezdtem el sétálni, mikor a távolba megpillantottam egy nőt aki éppen "felfedezte" a túlvilági életet. Magyarul beleesett egy kiásott sírba. Nevetésemet visszatartva futottam oda és próbáltam segíteni a hölgynek. Végül egy 10 perc múlva sikerült. Megfeledkezve a telefonhívásról sétáltam vissza a "helyemre".  Éppen leakartam ülni a padra, amikor egy kis cetlit pillantottam meg rajta.
"Ki lesz a következő?
-R."
A cetlit eldobva néztem körül, mikor egy fekete alak futott el mellettem. Szívemhez kaptam és irány nélkül kifutottam a hátsó kapun, majd az erdőbe vettem az irányt. A telefonom folyamatosan csörgött, míg én az árnyékolt erdőben futkoztam céltalanul, nyomomban egy fekete alakkal. Időközben valahol lehagyhattam, mivel mikor mögém tekintettem senkit sem láttam. Végül kiértem egy tisztásra, de előttem egy fekete alakot pillantottam meg.  Vissza akartam fordulni, de a férfi megfogta a kezemet.
-Kitalálom. Nem találod a kiutat?-mosolygott kedvesen, mire én is egy nyugodtabb mosolyt intéztem felé. A férfi nagyon kedves volt, így gyorsan kitaláltam az erdőből. Hazáig szintén futottam, szinte már hozzá voltam ehhez szokva.

-Hol voltál?-szegezte hozzám a kérdést Harry amikor beléptem otthon az ajtón. A kanapénkon ott ült mind az 5 fiú. Lihegve mesélni kezdtem, miközben Zayn öntött nekem inni. Szinte még most sem tudtam felfogni a történteket. Lehetetlennek tartottam. Bármikor elkaphatott volna.
-Viszont van egy jó hírem.-szorította meg a kezemet Louis.
-Hallgatlak.-mosolyogtam.
-Este indulunk a Fülöp-szigetekre, mert pihenőt kaptunk, szóval pakolj.
-Oké és én erre, hogy szerzek pénzt?-húztam fel a szemöldökömet.
-Ingyen van nekünk is.-kuncogott Niall.-mindenki vihet magával egy személyt.
-Két személyes szobák vannak.-bólogatott Zayn.
-Én Louissal alszok akkor.-jelentettem ki, de ezen még én is meglepődtem.
-Ó. Védekezzetek.-vigyorgott kajánul Harry. Kínomban egy párnát vágtam rá.

**

Este kicsit nyugodtabb szívvel indultunk el. Pár óra múlva vége is lett a repülő útnak és szerencsére beköltözhettünk egy hétre a kibérelt házba.
-Apunak nem szóltam.-csaptam a homlokomra.
-Egy lépéssel előtted járok.-mosolygott Louis. Mosolyogva átöleltem és egy puszit nyomtam az arcára.
A telefonom vad rezgésbe kezdett.
"Nem sikerült elkapni, de a videó még mindig meg van. És néhány perc múlva a tv-ben is bent lesz. 
-R."

Vasárnapra vagy hétfőre hozom a kövi részt:D

20 megjegyzés:

  1. kövit kövit kövit*.* nagyon imádom, kedvenc blogom:$amúgy szerintem semmit nem rontottál el, így jó ahogy van:)akinek meg nem tetszik az így járt:P

    VálaszTörlés
  2. mi az h elrontani? Aki már nem olvassa, és leiratkozott annak nincs ízlése! Imádom a blogot.!! Nagyon! *-*

    VálaszTörlés
  3. Imádoom!! *-* Kövit, de hamar! :D Nem rontottál el Te semmit, egyszerűen "meghülyült", aki leiratkozott. :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett!! Így tovább, mert nagyon izgi!! Kövit!!

    VálaszTörlés
  5. Jujj nagyon szupi! Gyorsan kövit kérek/rünk!!

    VálaszTörlés
  6. Egyszerűen IMÁDOM ezt a blogot!!

    VálaszTörlés
  7. Nqagyooooooooooooooon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Hozd pls a kövi részt.

    VálaszTörlés
  8. Fruzsi. El kell mondanom valamit. TE SZUPER JÓKAT ÍRSZ!:D
    Ez a szín tiszta igazság. Hamar lécci a kövit.!:) <3

    VálaszTörlés