2013. február 8., péntek

10.rész-temetés

Sziasztook:d na élek még:$ géphez nem nagyon tudtam ülni, de telefonról mindig tudtaam sunyiba facezni:$ szóval aki beszélni szeretne velem az írjon: http://www.facebook.com/fruzsi.kali nem harapook:$
ha megírtam a részt válaszolok a komikra, nem tudom mikor tudok legközelebb írni..:s Bocsi, hogy ilyen későn jelentkezek:|


**

-Apa nekem amúgy nem kéne iskolába járnom?-kérdeztem érthetetlenül, hisz már egy ideje itt vagyok, de nincs munkahelyem és iskolába se járok.
-De kéne, de ha nem szeretnél. 16 éves korodig vagy iskolakötelezett, szóval aludj rá egyet.-bólogatott apa, miközben egy lapot töltött ki.
-Az mi?-léptem mellé kíváncsian.
-Temetéshez kapcsolatos.
-Értem. Mikor lesz?-nyeltem egy nagyot és próbáltam nem kimutatni a gyengeségemet.
-Ha minden jól megy akkor 3 nap múlva.
-Akkor keresek valami ruhát.-próbáltam menekülni a valóság elől és gyorsan a szobámba mentem. Az ajtót magamra zártam és sírva az ágyra borultam és a régi képeimet kezdtem nézegetni.

*3 nap múlva*

Délután gyorsan próbáltam összeszedni magamat és magamra kapkodtam a ruháimat. Az ágyra ültem és próbáltam összeszedni a gondolataimat. Egy óra múlva apa kopogtatott az ajtómon és együtt elindultunk a temetésre.

-Sziasztok.-öleltük végig a család tagjait, akik már a helyszínen tartózkodtak. Míg apa a család tagjaival váltott egy pár szót, én addig lassan, önkívületi állapotban a fedett tetejű koporsóhoz sétáltam. Az ujjaimmal végig húztam az arany feliratot. Még egy utolsó mosolyt ejtettem és próbáltam erősnek mutatni magamat.
A temetést nagy nehezen végig álltuk dideregve a hidegben, majd az a temetésen résztvevőkkel beszélgettünk egy kicsit ami sötétedésig tartott. Apa kiment a bérelt autóhoz, de én még kértem magamnak egy kis időt. Ahogy körbenéztem a temetőn a szívem egy kicsit összeszorult. A szél csendesen fujdogált, és a sötétben is kitudtam venni a régebbi sírkövek alakját, amitől kirázott a hideg.

**

Este Louis átjött vigasztalni, miközben én az ágyon összegörnyedve sírtam.



Bocsi, hogy rövid. Hosszabbra terveztem, de elküldteek.:s Fb-n nyugodtan írjatok, nem harapok:33



6 megjegyzés:

  1. jajj úgy örülök hogy kint van, már vártam:D és továbbra is csak azt tudom mondani hogy nagyon nagyon nagyon jó!!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. En meg csak tovabbra is csak azt tudom mondani, hogy imadlaktiteket♥

      Törlés
  2. Nagyon jó!! Nem baj, hogy rövid, egyáltalán :)) Csak legyenek részek :D

    VálaszTörlés